martes, 26 de abril de 2016

El terreny del Campionat de Catalunya de Trial 2016

Aquí podeu veure el terreny que us espera al ‪#‎campionat‬ de ‪#‎catalunya‬aquest proper diumenge al Port Torredembarra! Roca força agresiva i una mica de terra, graons i tecnica i una zona sorpresa qe encara no desvetllem!
‪#‎torredembarra‬ ‪#‎trial‬


          

lunes, 25 de abril de 2016

on dormir?

Apartaments Lamoga és un dels principals col·laboradors de cada any!! si heu de triar on dormir és una de les millors opcions a 1 minut del Port Torredembarra !!
-------
Apartamentos Lamoga es uno de los principales colaboradores de cada AÑO!! si tenés que escojer donde dormir, es una de las mejores opciones!! a solo 1 minuto del PUERTO!!
www.apartamentslamoga.com 
Telf. (0034) 977640828 Trucar en horari d’oficina / Llamar en horario de oficina.

Inscripcions OBERTES!! s'afegeix categoria Open Taronja!

Com sempre imprescindibles els col·laboradors per dur a terme un gran event, el vostre granet de sorra fa que tot plegat puguem fer un GRAN EVENT un any més on esperem més de 120 participants!!

Ja podeu realitzar la inscripció online aquí a 25€ fins dimecres a les 23:59h i el mateix diumenge a 30€ http://www.trialsport.es/preinscripcions/inici/ca 

S'afegeix la categoria Open Taronja per als adults que el nivell vermell i elit sigui massa complicat així puguin participar.
També hi ha Open Verd, Blau i blanc. Si hi ha pilots als que pertoca fer nivell blanc o blaui desitgen fer nivell lliure, poden fer-ho amb una penalització.




‪#‎CampionatCatalunya‬ ‪#‎Catalunya‬ ‪#‎Trial‬ ‪#‎Torredembarra‬ ‪#‎Championship‬‪#‎ciclisme‬ ‪#‎EsportTDB‬

Aquest diumenge!! Campionat de Catalunya!!

Aquest proper diumenge arriba Campionat de Catalunya de Trial amb bicicleta, amb la Federació de Ciclisme de Catalunya, es celebra aquest any al Port Esportiu de Torredembarra, terreny de roca costanera natural i terra, per a totes les categories inclòs les open. Organitzat pel club BikePark Costa Daurada Torredembarra!! No us ho perdeu!! 1 de maig!! 

Els millors pilots del Món hi seran!! i tu??
Abel Mustieles l'actual campió del Món ha confirmat la participació així mateix ho ha fet el basc Ion Areitio, top 5 mundial. I els grans internacionals Catalans: Rafa Tibau, Sergi Llongueras, Pol Tarres, Ferran Escudero, Oriol Roca i molts més! S'esperen mésde 130 participants!

Tota la info al event del facebook: https://www.facebook.com/events/458100477713152/?active_tab=posts

AGENDA de la competició: http://www.trialsport.es/arxius/noticies_pdf/InfoGeneralCat16.pdf



‪#‎Trial‬ ‪#‎Catalunya‬ ‪#‎FCC‬ ‪#‎ciclisme‬ ‪#‎CampionatCatalunya‬ ‪#‎Elsmillors‬‪#‎Trialsport‬ ‪#‎Torredembarra‬  

Aquest passat diumenge ha començat la Copa Barcelona de Trial

Aquest diumenge ha començat la Copa Barcelona de Trial a Orrius, on dos dels nostres pilots hi han participat.
Marc Piquer que ha participat en categoria superior i ha estat tercer molt a prop del primer lloc.
I Oriol Garcia que ha estat 11è en Benjamins!


lunes, 18 de abril de 2016

3 nous podis al Campionat de Catalunya de Trial amb moto d'alumnes del bikepark costa Daurada Torredembarra

Dos fronts oberts avui, ‪#‎copaOsona‬ de ‪#‎trial‬ a Folgueroles amb els benjamins Paula Cuesta que ha estat cinquena i Pol Alcantara 12è; i ‪#‎campionatCatalunya‬ ‪#‎trialmoto‬ ‪#‎catalunya‬ amb nova victoria de Marc Piquer Rosinés líder en solitari i Arnau Maura segon afiançant la posició a la general d'aquesta categoria Alevins+8. Mentre que en Alevins, Oriol Garcia ha fet un nou podi sent tercer i Pep Mallafre 4rt i els dos pilots amb totes les opcions als tres calaixos del podi final.
‪#‎escola‬ ‪#‎bikepark‬ ‪#‎torredembarra‬



  

sábado, 16 de abril de 2016

viernes, 15 de abril de 2016

L'equip suec de ‪#‎Trial‬ a Torredembarra

L'equip suec de ‪#‎Trial‬ amb bicicleta està fent uns entrenaments a‪#‎Catalunya‬ aquesta setmana, preparant les copes del Món.
Aquest dissabte al matí visitaran el ‪#‎Bikepark‬ ‪#‎Torredembarra‬, ja que disposa d'unes instal·lacions de les més grans d'Europa amb gairebé 100m2 i on els pilots poden trobar gran diferencia de materials i el més alt nivell per entrenar-se, a més mb la proximitat del roquer de Torredembarra que ofereix un paratge natural amb un terreny força diferent on poder entrenar i perfeccionar el seu nivell.
Entre els pilots que ens visiten estarà presen Joacim Nymann un dels top 5 del món!
‪#‎training‬ ‪#‎worldCup‬ ‪#‎SwedenTeam‬

Ja falta poc pel Campionat de Catalunya de Trial a Torredembarra, 1 maig

Ja falta poc pel Campionat de Catalunya de Trial amb bicicleta, amb la Federació de Ciclisme de Catalunya, es celebra aquest any al Port Esportiu de Torredembarra, terreny de roca costanera natural i terra, per a totes les categories inclòs les open. Organitzat pel club BikePark Costa Daurada Torredembarra!! No us ho perdeu!! 1 de maig!! Els millors pilots del Món hi seran!! i tu??

Tota la info al event del facebook: https://www.facebook.com/events/458100477713152/?active_tab=posts

AGENDA de la competició: http://www.trialsport.es/arxius/noticies_pdf/InfoGeneralCat16.pdf



‪#‎Trial‬ ‪#‎Catalunya‬ ‪#‎FCC‬ ‪#‎ciclisme‬ ‪#‎CampionatCatalunya‬ ‪#‎Elsmillors‬‪#‎Trialsport‬ ‪#‎Torredembarra‬  

jueves, 14 de abril de 2016

Event Copa Tarragona Facebook

Nou event a facebook per a la Copa Tarragona aquí: https://www.facebook.com/events/153377735058507/

Següents dates:
Tercera prova 22 de maig a Prades
Quarta i última prova 5 de juny a Botarell

Classificació general: http://www.trialsport.es/arxius/resultats/CT16_G.pdf

domingo, 10 de abril de 2016

Crònica de la segona prova de la Copa Tarragona de Trial

Avui s'ha disputat la segona prova de la Copa Tarrgona de Trial amb bicicleta a la localitat del Catllar.

El titular podem dir que és: que les families GAUDEIXEN amb aquests trials ben organitzats i ben pensats.
Per què? La organització cuida molt els detalls, tria molt bé les ubicacions de la Copa Tarragona de Trial, per a que les curses, les zones, esdevinguin variades en el seu terreny, avui hem tingut un terreny completament variat en cada una de les 5 zones, la roca fina i relliscosa del Castell del Catllar, rocs, el riu Gaià, terra i material artificial com contenedors i tubs o voreres de formigó, cal anomenar, gràcies a empreses del municipi. Això no és suficient. Cada circuit s'ha de pensar al centimetre per a que sigui factible i no impossible, i en el conjunt de la cursa i per a cada una de les categories, les zones també siguin variades en el nivell, alguna zona fàcil que tots els participants puguin gaudir, algunes zones de dificultat mitja i una o dos complicades per marcar les diferències. Sembla que ho aconseguim quan TOTS els participants i families, més de 50 avui al Catllar, ens feliciten per l'organització, els circuits, la ubicació i tot plegat.

Passem ara a l'àmbit esportiu, 51 participants avui al Catllar, que és la mitja d'aquesta Copa Tarragona, amb 8 categories, encarat sobretot als que s'inicien en aquest esport, hem vist moltes cares noves i d'altres que ja son habituals que participen en categories superiors a les que els pertoca per millorar el seu nivell de pilotatge. Participants i families vingudes de tota Catalunya, Andorra, Aragó i Comunitat Valenciana. El dia a acompanyat, primaveral amb fresca al matí i l'escalfor del sol a migdia.

En la categoria d'Open Blanc el guanyador a estat Eder Rofes d'Altafulla i del club torrenc, que ha fet molt bona cursa amb només 5 punts, segon ha estat Albert Llorens i tercer Santiago Abril.
En la categoria d'Open Verd el guanyador ha estat Ot Sierra, vingut des de Vic i molt satisfet amb el resultat i líder de la Copa, seguit de Saul Calvo.
En Benjamins la categoria dels més petits, ha guianyat novament la femina del club torrenc, Paula Cuesta que a més és líder de la competició, seguida de Carles Marsal i Angel Lorente com sempre en una classificació ben ajustada.
En Principiants el guanyador ha estat Aleix Farres de Vic amb un trial perfecte sense cap penalització i que és líder de la Copa, seguit de Pau Ribera i Marc Alamilla.
En Alevins, nova victoria de Marc Piquer del club torrenc, que a més participa en categoria superior a la que li pertany i en un circuit no gens fàcil ha fet només 12 punts i amb això és líder del campionat, segon Dídac Peña i tercer Pau López.
En Infantils el guanyador ha estat Javier Zaera que ens visita des d'Alcañiz amb 13 punts, seguit de Conrad Navarro i Guillem Oliver.
I a la màxima categoria de la Copa Tarragona, la categoria Cadet, amb dos participants avui i zones  força complicadetes, Martí Riera de Vic que a més participa en categoria superior, ha fet una demostració de pilotatge molt tècnic que l'ha portat a la victoria i a ser el nou líder de la Copa Tarragona de Trial, avui en segona possició Yeray Méndez que també ha llluitat molt cada un dels complicats circuits d'aquesta categoria.

Classificacions d'avui al Catllar: https://www.ciclisme.cat/sites/default/files/classificacions/ct16_2.pdf

Classificació general després de les dues primeres proves : http://www.trialsport.es/arxius/resultats/CT16_G.pdf

Fotos:
Jorge Vilchez: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.592696460899394.1073741836.558981674270873&type=3&uploaded=10&__mref=message_bubble
Àngel Batlle: https://www.facebook.com/angel.batllecaballero/media_set?set=a.1310564412290537.1073741846.100000109734493&type=3&pnref=story










La Copa Tarragona fa una petita parada i continuarà amb la seva tercera prova el proper 22 de maig a Prades, al camping English Summer, on també esdevindrà una cursa molt atractiva i amb un terreny molt diferent a les dues primeres proves. La Copa Tarragona tancarà el 5 de juny a Botarell.

Abans el club organitzador, Costa Daurada Torredembarra, organitza el 1 de maig una de les proves més importants de la temporada en el calendari de molts pilots. El Campionat de Catalunya, que és prova única i on participen totes les categories. Quins seran els nous campions?? Ho veurem el 1 de maig al Port de Torredembarra.

viernes, 8 de abril de 2016

Tot a punt per aquest diumenge, 2ª prova de la Copa Tarragona de Trial al Catllar

La Copa Tarragona de Trial segueix aquest diumenge 10 d'abril al Catllar.
El club organitzador Costa Daurada Torredembarra ho té tot llest juntament amb l'Ajuntament del Catllar.

El 10 d'abril tindrà lloc la segona prova de la Copa Tarragona de Trial al Catllar, després de l'èxit de la primera prova fa tres setmanes a Altafulla en la que van participar més de 50 participants.

El Catllar acull aquesta prova per segona vegada. Aquesta competició d'esport base de trial amb bicicleta és encarada als practicants que s'inicien, o que tenen un nivell inicial. 

Aquest any el recorregut del Catllar presentarà canvis respecte l'any passat, la sortida estarà ubicada igualment al Castell del municipi, i hi hauran dos circuits allà mateix amb un terreny de roca fina i relliscosa, els altres tres estaran a la bora del riu Gaià, canviant totalment de terreny, essent de terra, grans rocs i alguns materials artificials com tubs i contenedors. 

Els participants es reparteixen en 8 categories i hauran de realitzar dues vegades cada zona; tots els participants tindran un obsequi. La cursa començara a les 9 del matí i acabarà a les 12h de migdia.

Us esperem! 





martes, 5 de abril de 2016

Video de promoció de l'escola

Arriba un video esperat, el de ‪#‎promo‬ de l'escola i el ‪#‎Bikepark‬‪#‎Torredembarra‬ on fem ‪#‎Trial‬ ‪#‎BTT‬ ‪#‎DirtJump‬ ‪#‎Bmx‬ ‪#‎motoElectrica‬Animeu-se a provar aquests esports al Bikepark Torredembarra! Regidoria d'Esport Torredembarra . En uns dies arribará el video del meu projecte‪#‎PassionforTrial‬ ‪#‎AngelBatlle‬!!! Doneu like i compartiu!! Emoticono smile 
Gràcies als col·laboradors per fer-ho possible!!! ‪#‎Anura‬ ‪#‎TrialBikes‬ ‪#‎Escola‬‪#‎biketrial‬ #‎EsportTDB‬ 

https://www.youtube.com/watch?v=pBK1o-TU8EA

lunes, 4 de abril de 2016

Inscripcions obertes fins dijous

Inscripcions obertes fins dijous!! segona prova de la ‪#‎CopaTarragona‬ de‪#‎Trial‬, al ‪#‎Catllar‬ !!
Amb zones noves i ben maques! Lloc de sortida al castell, com l'any passat. ‪#‎CastellsdelBaixGaia‬ 

http://www.bicinscripcions.com/V15/BNVP10V1_SignUpForm.php?cursa=5001202

3 podis aquest cap de setmana al Campionat de Catalunya de Trial amb moto

Aquest cap de setmana s'ha disputat la tercera prova del Campionat de Catalunya de Trial amb moto, on han participat alguns alumnes del nostre club i escola Bikepark Costa Daurada Torredembarra.
Els nostres pilots han aconseguit tres podis, dos segons llocs i una nova  victoria de Marc Piquer.

A la categoria dels mes petits Pep Mallafré va ser segon, però continua líder del campionat degut a que va guanyar les dues primeres curses del campionat.
A la categoria de benjamins, Marc Piquer va tornar a superar comodament als rivals conseguint la tercera victoria consecutiva, i Arnau Maura va ser segon i ha recuperat el segon lloc de la general.

Us recordem que l'escola del Bikepark Torredembarra, ofereix classes de trial per moto elèctrica els dissabtes de 11 a 13h.
I classes de Trial amb bicicleta dimecres i divendres de 18 a 20h i dissabtes de 9 a 11h.
També classes de BTT dimarts de 18 a 20h i de Dirt jump dissabtes de 11 a 13h.

Us esperem!! la prova és gratuïta!

viernes, 1 de abril de 2016

Diumenge exhibició d'Àngel Batlle a Tivissa!!

Diumenge exhibició d'Àngel Batlle a Tivissa, al finalitzar una marxa de BTT, a les 12.30h. us esperem!!