martes, 30 de agosto de 2016

Èxit a la masterclass de BTT realitzada a Torredembarra

Aquest passat cap de setmana s'han fet dues jornades de masterclass de bicicleta tot terreny, BTT, a les instal·lacions del bikepark Torredembarra, a càrrec del campió del Món de trial, Àngel Batlle.

Una trentena de persones de totes les edats i nivells han pres part d'aquest curset de tecnificació amb la bicicleta.
"Hem tingut ciclistes principiants i fins i tot semi-profesionals que realitzen la Copa Catalana de BTT, nosaltres, al conèixer i provindre del Trial, que és la disciplina més tècnica dins del ciclisme, podem aportar a la mountainbike molts coneixements en referència a la tècnica, la posició del cos, com afrontar diferents girs, pendents o obstacles que es puguin trobar en qualsevol camí, per tant amb més tècnica ho superaran de forma més eficaç i amb més seguretat."

Al bikepark de Torredembarra s'hi pot anar a entrenar en les diferents disciplines que ofereix, només per 3€ per dia o bé fent-se soci anual. També ofereix escola diversos dies a  la setmana de trial amb bicicleta i moto elèctrica, mountainbike, dirt jump i bmx amb monitors amb experiència i diferents grups de nivell.

El proper 25 de setembre el club organitza la penúltima prova del campionat Open infantil de BTT de Tarragona, a les seves instal·lacions de Torredembarra.

        

No hay comentarios: