jueves, 23 de julio de 2015

Àngel Batlle i Marc Piquer tercers al Campionat del Món de BikeTrial


Aquesta setmana s'ha celebrat a Òdena (Igualada) el Campionat del Món de BikeTrial, en un nou format, en 6 dies de competició en una mateixa seu, on els participants competien 3 dies alternats.

Aquest format amb les competicions tan seguides ha fet que sigui un dels Mundials més durs de la història. Les categories d'adults realitzaven un circuit de 10 zones a dues voltes el que equivalia a unes 5 hores de cursa, això tres dies, ha estat duríssim!

Marc Piquer de l'escola de trial de Torredembarra, del club Costa Daurada Torredembarra, ha participat en la categoria dels més petits, Poussin, amb 9 anys, s'ha proclamat tercer del Món.
A la primera jornada va ser tercer, a la segona jornada 4rt i a l'última jornada, segon realitzant una remuntada meritòria a la segona volta, essent la millor volta de la seva categoria amb només 3 punts de penalització, que li ha donat el tercer lloc final al campionat.

L'altre torrenc, l'Àngel Batlle, ha participat en el seu 20è Campionat del Món, i ho ha fet a la màxima categoria, l'Elit. La setmana anterior a la cursa va patir una lesió i fins a l'últim moment no sabia si podria competir n'hi ha quin nivell. La lesió del genoll ha molestat durant els tres dies, però, Batlle ha assolit l'objectiu inicial que era el tercer lloc final, però no només això, sinó que des de la primera jornada es va trobar lluitant amb l'Austríac Stefan Eberharter pel subcampionat amb resultats molt ajustats amb aquest rival. A la segona jornada l'Àngel el va poder superar i amb bastanta diferència, i en l'última jornada es jugaven el subcampionat i el resultat de la cursa va ser un empat a punts, però l'Austríac disposava d'una millor puntuació en un circuit i li va donar el subcampionat. Per tant l'Àngel Batlle ha assolit el tercer lloc al podi a la màxima categoria, l'Elit Mundial del BikeTrial.




















viernes, 17 de julio de 2015

Àngel Batlle i Marc Piquer participaran al Mundial de BikeTrial els propers dies a Òdena

Àngel Batlle i Marc Piquer, del club BikePark Costa Daurada Torredembarra,  participaran al Mundial de BikeTrial els propers dies a Òdena (Igualada), el primer a la màxima categoria i el segon a la dels més petits.

L'Àngel a la categoria dels més grans, a l'Elit, la màxima categoria, la màxima dificultat, participant en el seu 20è Campionat del Món amb una llarga trajectoria ja recorreguda, aquest any veu factible la lluita pel podi, tot i que acaba de sortir d'una lesió i no estarà al 100%.
En Marc, participa en categoria Poussin, la dels més petits, amb 9 anys és un dels favorits de la seva categoria i també lluitarà pel podi Mundial.

Les categories d'adults participen els dies 18, 20 i 22 de juliol, mentre que els petits els dies 19, 21 i 23. El circuit es preveu molt dur i exigent, i la calor també serà un fet a tenir en compte. És el primer any que el Mundial es realitza en una sola seu, i competir en dies tant seguits és una de les preocupacions pel físic dels pilots en curses que poden durar fins a 6 hores.


jueves, 16 de julio de 2015

Come to the bikepark Torredembarra, Trial , Dirt, Foam, bmx

We are in week BikeTrial World Championship! if you want to come to BikePark Torredembarra (50 minuts from Òdena) we wait !!
Notify!!! 3€ / day / rider
We have new obstacles and we have changed many more!
We Wait For You!
--
Estamos en semana de World BikeTrial Championship! si queréis acercaros al BikePark Torredembarra ( 50 mins de Òdena) os esperamos!!
Avisar! 3€/día / piloto. TAMBIÉN para las pistas de DIRT y FOAM!
Tenemos obstaculos nuevos y hemos cambiado muchos más!
Os Esperamos!
‪#‎trial‬ ‪#‎bikepark‬ ‪#‎Torredembarra‬ ‪#‎tdb‬ ‪#‎park‬ ‪#‎wbc‬‪#‎WorldBikeTrialChampionship‬ ‪#‎Odena‬







Àngel Batlle el passat dimecres a la TV de la Xarxa televisions locals de Catalunya

Ayer estuve en la televisión de la Xarxa de Catalunya, emitido en directo en todas las televisiones locales de Catalunya video:  http://www.xiptv.cat/pais-km-0/capitol/entrevista-a-angel-batlle-campio-de-bicitrial

Un altre punt de vista mentre salto la presentadora:
https://video-mad1-1.xx.fbcdn.net/hvideo-xaf1/v/t42.1790-2/11680685_10153419806512356_1755712563_n.mp4?rl=529&vabr=294&oh=eb2a8cce8777309c8ec7393c0de574fc&oe=55A7F46C 

Capitol complert:


martes, 14 de julio de 2015

Masterclass als nens del campus de Tennis TDB

Durant aquests dies s'han realitzat dues masterclass a les ESTADES del tennis Torredembarra
 | Sortida al BikePark Costa Daurada
Vam anar al Bike Park Costa Daurada de Torredembarra amb Àngel Batlle (Campió del Món, 4 vegades Campió d'Espanya i 20 de Catalunya).
L'Àngel ens va iniciar al Bike Trial i ens va fer unes quantes demostracions... mireu quins salts!!
 — con Angel Batlle Caballero


jueves, 9 de julio de 2015

informació del CAMPUS d'estiu 2015

Campus 2015


Campus  d’Estiu a Torredembarra
del 27de Juliol al 1 d’Agost i del 3 al 8 d’Agost.
Al BikeTrial Park Torredembarra.

Opció 1:
 - Iniciació i perfeccionament de Trial, Dirt jump, BTT, jocs, excursió, taller, mecànica, karting, piscina, platja,  i entreteniment.

Opció 2:
 - Perfeccionament de Trial intensiu.

Horari 8:30h a 13:30h,
Es permet deixar/recollir al nen/a  mitja hora abans/després de l’hora indicada

- Si no tens bicicleta de trial te la deixem, o pots vindre amb la teva mountainbike per iniciar-te!

Preu 120€/setmana o 90€ tres dies
Les dos setmanes 200€

Més info. 650604089  angel.batlle@biketrial.es