martes, 26 de mayo de 2015

el Póster del Campionat d'España!!

Ja tenim el pòster definitiu del Campionat d'España del proper 27/28 de juny!! us agrada?

Esta semana publicaremos la agenda con toda la información!!

lunes, 25 de mayo de 2015

Àngel Batlle 3r d'Europa!!

El pilot de BikeTrial de Torredembarra, Àngel Batlle, ha participat al Campionat d'Europa de BikeTrial aquest dissabte a Brezova, prop de Praga a la Rep. Txeca.

Batlle participava en la màxima categoria i ha aconseguit el 3r graó del podi.

Amb una temperatura d'uns 14 graus la meteorologia va ser estable durant la cursa, els pilots havien de realitzar 8 zones a dues voltes, el terreny era de terra relliscosa, grans roques i troncs, amb zones molt llargues i espectaculars com veieu a les fotografies.

La cursa va durar gairebé 5 hores, el desgast físic va ser molt important per a molts pilots, sobretot per la llargada de les zones.

El pilot tarragoní tenia l'objectiu de la tercera plaça europea, però va lluitar molt de tu a tu amb els dos pilots que van quedar davant seu, sobretot amb el segon, el Txec Herka amb el qual Batlle va anar per davant en diversos moments de la cursa, però finalment es va escapar la segona plaça per ben poc.

"Estic més que content per haver estat al nivell i lluitar amb pilots més forts que jo sobre el paper"

"Em faltava un podi internacional a la màxima categoria, som-ni complert!"

Ara la propera cita important és la que organitza el propi club a Torredembarra, el Campionat d'España de Trial UCI el 27 i 28 de juny al Bikepark, en pocs dies tota la info.

lunes, 18 de mayo de 2015

Resultats del Campionat de Catalunya de Trial

Aquest passat diumenge s'ha celebrat el Campionat de Catalunya de Trial a St.Julià de Vilatorta.

El campionat es disputava a una sola prova, 4 pilots del nostre club hi han pres part en un circuit de terra i grans roques arrodonides, el bosc ha fet que la calor no fos un fet a destacar, el circuit exigent amb 5 zones a 3 voltes i una duració de la cursa de 3hores i mitja.

Oriol Campano va ser 20è en la categoria dels més petits.
Marc Piquer 8è en Principiants en unes zones bastant difícils.
Sergi Segú 4rt en Cadet ben a prop del podi.
Àngel Batlle a la màxima categoria, Elit, va ser 6è empatat amb el 5è i 4rt, bones sensacions de cara les competicions internacionals que s'apropen

lunes, 11 de mayo de 2015

Àngel Batlle subcampió de la Copa d'España de trial

El torrenc Àngel Batlle ha participat aquest cap de setmana en dues competicions importants per aquesta temporada, assolint l'objectiu d'estar al podi.
Ha estat un cap de setmana dur, amb 1300km de viatge i dues competicions en 12 hores de diferència.

Dissabte es celebrava la Copa d'España de Trial a Cartagena (Múrcia), títol que havia guanyat l'any passat en categoria màxima amb bicicleta de roda gran - 26 polzades. Aquest any han juntat les categories, el que duplicava als rivals, i Batlle a aconseguit el segon lloc d'aquesta prova estatal només darrere del gran Benito Ros, tornant a ser per tercer any consecutiu la primera bicicleta de roda gran classificada.
La cursa es va realitzar a les roques de la platja Cortina, on la calor va ser un factor contundent en el desgast físic. Àngel va fer una cursa de menys a més, degut a la calor i l'adaptació a la nova bicicleta que estrenava, recuperant-se molt a l'última volta va asolir l'objectiu de tornar a ser el primer amb la bicicleta gran.

Cal destacar la reaparició de Sergio Garcia, pilot que ha corregut molts anys pel club torrenc i va arribar a ser campió del món en categoria de nens, dissabte va participar en senior i va ser també segon!

Diumenge es celebrava a Castellbell i el Vilar (Barcelona), prova del campionat de Catalunya de BikeTrial, on el torrenc havia de participar per poder classificar-se al Campionat del Món que es celebrarà aquest estiu.
Tot i el cansament, el viatge i dormir poc, Àngel va fer molt bona cursa i va tornar a ser segón, radera de Rafa Tibau, ben a prop d'ell i amb molt bones sensacions damunt la bicicleta.
Són les primeres curses importants de la temporada, i l'objectiu és ben clar, les cites internacionals que s'acosten els propers mesos.

També hi va participar Marc Piquer en categoria Poussin, el pilot del nostre club va patir alguna relliscada que el va fer perdre alguna posició i finalment va ser tercer.

El proper diumenge es celebren els campionats de Catalunya de Trial a St.Julià de Vilatorta.

viernes, 8 de mayo de 2015

Col·laboracions amb el Campionat d'España

Després de l'èxit de la Copa Catalana de Trial, amb 128 participants de tota Catalunya, Andorra, Aragó, Com.Valencia i Madrid.. que van gaudir el passat cap de setmana de la organització del Trial al Port, el proper 27 i 28 de juny arriba a Torredembarra per primera vegada el Campionat d'España de Trial RFEC (federació Ciclisme).

En aquesta cita esperem prop de 200 participants, el que signifiquen 200 families més el públic durant l'últim cap de setmana de juny, la qual cosa significa un gran impacte econòmic per Torredembarra.

La competició es durà a terme al BikePark Torredembarra durant dos dies, i els participants hi estaran, la majoria, 3 dies.

Amb això nocesitem la vostra col·laboració per a poder dur a terme satisfactoriament l'event i portar-ho al més alt nivell organitzatiu.

Les col·laboracions són les següents:
- 50€ logotip al pòster i dosier-agenda de presentació
- 100€ l'anterior + pancarta al lloc de la cursa (la pancarta la poseu vosaltres)
- 100€ Stand expositor o tenda, espai 3x3m
- Pancarta de fons de podi 150€
Superior a 500€, enllaç web principal, vídeo personalitzat, presentació de productes, logotip en 300 samarretes per als participants, etc

ESPECIAL HOSTELERIA: a l'agenda de cada campionat sortirà logotip + adreça com a restaurant o hotel recomanat.
ALTRES COL·LABORACIONS: en especies, premis, sortejos.

TANCAMENT pel pòster i agenda 14 de maig. Altres 24 juny

Contacte: angel.batlle@biketrial.es

martes, 5 de mayo de 2015

El resultat dels nostres pilots a la Copa Catalana de Torredembarra

Oriol Garcia ha aconseguit l'únic podi per al nostre club, en categoria Pre-Benjamí, la dels més petits, fent una bona cursa bastant regular.

Marc Piquer ha estat un altre dels millors, essent 4rt en categoria Principiant, on les zones han resultat un pelet fàcils i els resultats han anat molt ajustats.

Gerard Anglada ha estat 8è en Open Blanc.
Lluc Subirós 17è,  Pau Subirós 15è , Paula Cuesta 13a i Pol Alcantara 10è en Benjamins

Sergi Segú 5è en Cadet a prop de les posicions de podi.

Àngel Batlle 9è en Elit, també en una classificació ben apretada.

No ens oblidem dels valents que han participat i s'han hagut de retirar Eric Casas i Edgar Asenjo, a la propera millor! enhorabona a tots per participar!

MUSTIELES I ABANT S'IMPOSEN A TORREDEMBARRA

El port esportiu de Torredembarra ha estat aquest diumenge l’escenari de la segona prova de la Copa Catalana de Trial 2015, que ha acollit un total de 128 participants d'arreu de Catalunya, Aragó, Andorra, Comunitat Valenciana i fins i tot dos pilots de Madrid, fent que la prova fós un èxit de participació.

L’aragonès Abel Mustieles i la catalana Gemma Abant s’han imposat a la màxima categoria masculina i femenina respectivament.

El municipi del Tarragonès ha acollit per primera vegada aquesta important prova del calendari de la Federació Catalana de Ciclisme organitzada pel CBCD Torredembarra amb la col·laboració de l’Ajuntament i el Port.

L’abrasiva roca natural del Roquer de Torredembarra ha estat el terreny de joc d’una prova on els zeros més aviat han escassejat, sobretot en la categoria d’elit masculí. Mustieles, únic participant que ha obtingut tres zeros al llarg de les deu zones, s’ha imposat i continua al capdavant de la general. Segon ha estat Sergi Llongueras que segueix segon a la general. La tercera posició ha estat per Pol Tarrés que ascendeix una posició a al general i ara és tercer.
En elit femení els zeros han estat més abundants i amb un total de vuit Gemma Abant s’ha imposat amb comoditat per davant de Carla Caballé i de Lúa Vizcaíno. A la general Vizcaíno continua primera però només a un punt de Caballé. En tercera posició hi ha Alba Hidalgo, quarta a la prova de Torredembarra.
  • Benjamí: Roger Isern (Vallgorguina)
  • Pre benjamí: Luca Ribera (Vilassar de Mar)
  • Open verd: Pere Itchart (Barcelona)
  • Open blau: Guillem Oliver (Taradell)
  • Open blanc: Oriol Vargas (Matadepera)

La tercera prova Copa Catalana de Trial 2015 serà el dia 5 de juliol a Sant Antoni de Vilamajor, abans però la cita serà a Sant Julià de Vilatorta amb la disputa dels Campionats de Catalunya de Trial 2015 el dia 17 de maig.

El mateix club, BikePark Costa Daurada Torredembarra, organitzarà el Campionat d'España de Trial el 27/28 de juny en aquesta ocasió al BikePark, per a canviar de terreny. Recordem que ja no és un park només de trial, sinó que també disposa de pistes de Dirt Jump, piscina escuma, i té en projecte BTT, pumptrack i BMX. Així com la oferta de diferents campus d'estiu.