Dissabte jornada de portes obertes a l'escola de trial - de bici- de l'Aleixar!! al costat de Reus!!

Aquest proper dissabte jornada de portes obertes a l'Aleixar!! de 11:30 a 14h
 l'Aleixar al costat de Reus!!

La segona escola al territorí tarragoní de trial amb bicicleta portada també per Àngel Batlle amb la col·laboració, en aquest cas, de MBC Motor - Sherco, la tenda-taller oficial que posa l'espai privat d'aquest nou park de trial!!

Aquesta nova escola preten captar als trialers de la zona de Reus , Salou i sud de Tarragona; oferint classes segurament Dissabtes de 12 a 14h, a preu de 30€ mensuals.
Quota de soci 150€/any, entrada lliure al park tot l'any!
Disposem de bici de llorguer!

Algunes fotos del park:

martes, 16 de septiembre de 2014

Marc Piquer líder de la Copa Catalana de Trial UCI

Marc Piquer, del club BikeTrial Costa Daurada Torredembarra, va participar aquest diumenge a la quarta prova de la Copa Catalana de Trial UCI a la localitat de Vallgorguina.

El jove pilot del club Torrenc, amb 8 anys, va fer una gran actuació en un trial fàcil que no permetia errades, i va ser segon classificat a la categoria Benjamí, on els 6 primers van empatar a zero peus, i la classificació  va decidir pel temps total de la cursa, així doncs Piquer, va ser el segón pilot més ràpid.

Amb aquest resultat Marc Piquer és líder de la categoria a la Copa Catalana, a falta, només ja, de dues proves!