Fotos del Campionat Escolar de Torredembarra

La Generalitat de Catalunya, delegació de Tarragona a fet entrega de dues bicicletes de BikeTrial al Club BikeTrial Costa Daurada Torredembarra, per tenir la possibilitat de deixar-les als joves que és vulguin iniciar i no tinguin bicicleta.

martes, 29 de diciembre de 2009

Loïck Martí Campió de Països Catalans

Loïck Martí aporta un altre títol al nostre club.
Guanyant l'última cursa del campionat dels Països Catalans,

al Saló de la Infancia de Barcelona, en categoria Poussin, amb zones molt tècniques i d'equilibri.
Aquesta victoria li ha donat el títol del campionat que s'ha disputt a França, Andorra i Barcelona.

Sergi Segú va ser 7è en Benjamins i Jan Bardolet també 7è en Minime

martes, 22 de diciembre de 2009

lunes, 21 de diciembre de 2009

Final del Campionat Escolar

Ahir diumenge, és va disputar l'última prova del campionat Escolar de Biketrial, al Port Esportiu de Torredembarra, amb fred però un dia assoleïat.
47 Pilots de 7 escoles/clubs de Biketrial d'arreu de Catalunya i Aragó i van pendre part.

Els nostres van fer un bon paper, el club Biketrial Costa Daurada Torredembarra va aconseguir 3 podiums a la cursa i 3 podiums a la final del campionat.

3r en Poussin va ser Loïck Martí, 3r en Benjamí Sergi Segú, i 3r en Expert Sergio Garcia.
En el campionat, Loïck també a estat tercer, Arnau Codina 3r en Benjamí, i subcampió Minime, Joan Canela.
I tercers de clubs!!

Proximament fotos i video

Els nostres pilots:
En categoria Poussin: 3r lloc per Loïck Martí, 6è Ivan Fernandez.
Clas. Final del Campionat: 3r Loïck Martí, 7è Ivan Fernandez, 8è Humbert Mallafrè, 12è Magí Fabregat, 14è Alex Heras.
En Benjamí: 3r lloc per Sergi Segú, 4rt Arnau Codina, 5è Eloi Fernandez, 7è Marc Sans.
Clas. Final: 3r Arnau Codina, 5è Eloi Fernandez, 10è Sergi Segú, 13è Marc Sans, 19è Jaime Nonell, 23è Jordi Asens, 28è Sergi Xufrè.

En Minime: 5è Joan Canela, 6è Jan Bardolet, 7è Jordi Morató, 9è Lluis Gràcia.
Clas Final: 2n Joan Canela, 9è Jordi Morató, 11è Xavier Garcia, 15è Lluis Gràcia, 16è Jan Bardolet,

En Expert: 3r Sergio Garcia. Clas Final: 6è Roger Martí.

Amb això es tanca la temporada 2009, quan ja s'està enllestint el calendari 2010.

miércoles, 9 de diciembre de 2009

Video Àngel Batlle puján 1,65m

Final del Campionat de Girona a Camprodón, s'ha disputat el passat diumenge, Fotos
Humbert Mallafré Campió de Girona en Poussin.